icon careers

Vacancies

HR Manager

 Ben jij op zoek naar een HR rol waarin je zelfstandig kunt werken? Help je graag onze medewerkers met hun HR vragen? Ben jij de professionele sparringpartner voor ons management team? Inspireer en coach je graag jouw collega’s in hun ontwikkeling? En ben je op zoek naar een nieuwe job bij een ondernemende organisatie in een dynamische, internationale omgeving? Dan is dit je kans! Voor 24 uur per week zoeken wij een HR Manager.

Je neemt jouw collega’s en het management team op een proactieve en enthousiaste manier mee bij de ontwikkeling en het beheer van HR tools en draagt zo bij aan de doelen van onze organisatie. Je geeft advies aan het management team, ook al is de vraag misschien nog niet eens gesteld. Of het nu om verzuim, verlof, secundaire arbeidsvoorwaarden of recruitment gaat, jij bent de expert die de onderwerpen bespreekbaar maakt. En niet onbelangrijk, je volgt de wet- en regelgeving op HR gebied in België en Nederland op de voet en vertaalt deze naar onze organisatie. 

Het is voor jou belangrijk dat de medewerkers, of ze nu net bij ons starten of al goed bekend zijn met de organisatie, zich hier thuis voelen. Je biedt een luisterend oor en zoekt mee naar oplossingen en vernieuwende ideeën voor de verschillende HR vraagstukken. Tegelijkertijd ben je helder en duidelijk in je communicatie en durf je ook minder goed nieuws bespreekbaar te maken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onze collega’s door een nieuw opleidingsplan op te stellen en uit te rollen. Kortom, medewerker tevredenheid is een belangrijke prioriteit voor jou. 

Uiteraard volg je nauwlettend de ontwikkelingen in de markt en verwerk je die in jouw recruitmentbeleid en marktbewerking en stelt voor het management team een actuele salarisbenchmark op en houdt deze bij. Alles met als doel om ons te positioneren als aantrekkelijke en marktvolgende werkgever, zowel bij nieuwe als bij je huidige collega’s. 

En of het nu strategische, tactische of operationele vraagstukken zijn, niks is jou teveel. Je stroopt graag je mouwen op en gaat aan de slag. Je brengt structuur aan in jouw werk en kan goed veel dingen tegelijk doen. 

Ben jij de juiste persoon? 
Als je iemand bent die graag in het brede HR veld als generalist werkt, dan zou dat zomaar kunnen. Ben je mensgericht, ondernemend, werk je graag zelfstandig, maar tegelijkertijd ook als onderdeel van een hecht team en ben je 24 uur per week beschikbaar? Ben je creatief en integer, kun je goed luisteren naar en het vertrouwen winnen van jouw collega’s? Dan begint het erop te lijken dat we jou zoeken. Kennis van het Nederlandse en Belgische arbeidsrecht zijn onmisbaar om je job goed uit te kunnen voeren. Een goed gevoel voor humor is even belangrijk als een pragmatische en flexibele instelling. Je bent besluitvaardig en durft dingen anders te doen dan ‘de standaard’. Verder kom je tot je recht in een hectische consultancy omgeving en denk je graag mee over de grenzen van jouw job heen. Spreek je naast Nederlands ook nog vloeiend Engels? Dan wordt het tijd dat we met elkaar in contact komen. 

Zijn wij voor jou de juiste organisatie? 
Dat begint met onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. Als je dan ook nog houdt van een internationale en dynamische consultancy werkomgeving, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, dan zoeken wij jou. Ben je graag onderweg, maar werk je ook graag in een inspirerend kantoor dat gelegen is in het mooie stadje Hamont-Achel (20 minuten van Eindhoven, 30 minuten van Hasselt)? En zoek je een team dat gedreven is om resultaten te boeken, waar met respect samengewerkt wordt en waar wij graag met elkaar een (virtuele) borrel drinken en na de pandemie iets ondernemen? Dan zit je bij ons goed. Ga naar Working At Boxx, als je een indruk wilt krijgen hoe het is om bij ons en met ons te werken.

Wat bieden wij jou? 
Een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en waar je jouw ideeën kunt omzetten in kansen. Je salaris is marktconform en qua secundaire arbeidsvoorwaarden is het goed geregeld. 

Enthousiast? Stuur je CV met motivatiebrief naar [email protected] 

Vragen? Bel Petra Opentij, op het nummer +32 11 55 99 10. 

Ben je recruiter? Wij laten je weten als wij jouw hulp nodig hebben, maar nu even niet.

Apply online

Other Vacancies