icon careers

Vacancies

Junior Consultant Tax – Nederland

Ben jij een klantgerichte, communicatief vaardige en enthousiaste collega voor wie de Nederlandse fiscale wet- en regelgeving geen geheimen heeft? En ben je op zoek naar een nieuwe job bij een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans!

Wij zoeken namelijk een (junior) Consultant Global Mobility Tax.

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het adviseren van onze klanten over grensoverschrijdende fiscale zaken op het vlak van de Nederlandse loon- en inkomstenbelasting. Daarnaast focus je je op de aspecten rondom de sociale verzekeringen en internationale payroll. Je begeleidt de klant naar andere Boxx afdelingen, indien andere expertise nodig is.

Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring doe je meer of minder complexe advieszaken. Hierbij kun je denken aan advies over een tewerkstelling in een ander land, maar ook aan een tewerkstelling in meerdere landen tegelijk. Je denkt mee met en adviseert de klant en medewerkers over vergoedingen, (belasting)regelingen en compensatiemogelijkheden. Een meer ervaren collega staat altijd voor je klaar voor het beantwoorden van jouw vragen en eventuele begeleiding.

Je werkt nauw samen met je collega’s van Tax Compliance, Global Mobility Management & Design, Immigratie en met onze coördinatoren. Verder heb je, waar nodig, ook contact met onze buitenlandse partners. Je bewaakt de klantrelatie, coördineert het adviestraject en denkt proactief na over de communicatie met en dienstverlening aan de klant. Voor ons is het belangrijk dat de klant zich niet alleen goed geholpen en gewaardeerd voelt, maar ook dat de klant wordt ontzorgd.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om de processen en de bijbehorende deadlines te monitoren en waar nodig tijdig actie te ondernemen. Dat je daarbij de klant, de werknemer en eventuele buitenlandse partners proactief en tijdig op de hoogte brengt en houdt, spreekt voor zich. Je bent ondernemend en weet goed een balans aan te brengen in de werkzaamheden die je voor de klanten uitvoert en het Boxx belang.

Ben jij de juiste persoon?
Als je je herkent in bovenstaand profiel, dan is die kans groot. Een paar jaar relevante werkervaring is een pré. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Heb je een fiscale en/of economische opleiding op master niveau afgerond, ben je communicatief sterk, pragmatisch en van nature nieuwsgierig naar ontwikkelingen op fiscaal gebied? Ben je ook nog ondernemend, analytisch, klantgericht en ben je goed in het oplossen van vraagstukken? En spreek je naast Nederlands ook Engels en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs? Dan wordt het tijd om te reageren.

Zijn wij voor jou de juiste organisatie?
Dat begint bij onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. Als je dan ook nog houdt van een internationale werkomgeving, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, dan zou dat zomaar kunnen. Werk je graag in een inspirerend kantoor dat gelegen is in het mooie stadje Hamont-Achel (20 minuten van Eindhoven, 30 minuten van Hasselt) en / of op de Zuidas te Amsterdam? En zoek je een team dat gedreven is om resultaten te boeken, waar met respect samengewerkt wordt en waar wij graag met elkaar een (virtuele) borrel drinken en iets ondernemen? Dan zit je bij ons goed. Ga naar Working At Boxx, als je een indruk wilt krijgen hoe het is om bij ons en met ons te werken.

Wat bieden wij jou?
Een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen, waar je jouw ideeën kunt omzetten in kansen, waar deels vanuit thuis werken of op ons kantoren in Amsterdam of Hamont-Achel (België) een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Je salaris is marktconform en qua secundaire arbeidsvoorwaarden is het goed geregeld.

Enthousiast? Stuur je CV met motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel Pieter Holl, op het nummer +32 11 55 99 10.

Ben je recruiter? Wij laten je weten als wij jouw hulp nodig hebben, maar nu even niet.

Apply online

Other Vacancies