icon careers

Vacancies

Senior Global Mobility Consultant

Heb je brede ervaring in het toepassen van beleid en het managen van internationale uitzendingen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar een (Senior) Global Mobility Consultant met het talent om verschillende ballen tegelijk in de lucht te kunnen houden.

In deze functie zal je een aantal verschillende en soms complexe processen tegelijk gaan beheren.

Je organisatorische talenten bloeien op zodra een van onze klanten contact met je opneemt om één van hun gewaardeerde medewerkers te gaan begeleiden met een vaste of tijdelijke uitzending naar het buitenland. Op basis van de verschillende typen internationale uitzendingen van de klant pas je het daarbij behorende beleid en de voorwaarden toe. Dan ga je van start met plannen, coördineren, voorbereiden, communiceren, organiseren, etc.

Indien nodig schakel je de hulp in van onze partners en leveranciers, zowel in Nederland als daarbuiten. Je zorgt ervoor dat alles op de juiste manier geregeld wordt binnen de wettelijke regelgeving en de Boxx standaarden. En vergeet ook je collega’s van Tax en Immigratie niet. Je zorgt dat je hen op de hoogte houdt en afstemt over de verschillende processen zodat je de beste service aan je klanten, de expats en gezinsleden kunt bieden.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat op het moment van aankomst in het nieuwe land, alles voor de expat geregeld is, zodat hij of zij zich kan focussen op zijn of haar nieuwe rol. Zo kun je denken aan het regelen van een woning, een werkvergunning om te mogen werken en een school voor de meereizende kinderen. Geen vraag blijft onbeantwoord. Je zorgt er tevens voor dat je klant zich geen zorgen hoeft te maken over het nodige papierwerk. Je hebt dit voor hen allemaal uitgewerkt in de kostenberaming, de expat salaris berekening en de uitzendbrief. Tijdens je werk ben je gefocust op kwaliteit en de tijdsplanning.

Het spreekt ook voor zich dat je de belangen van Boxx goed behartigt. Daarom zorg je er voor dat je de gestelde deadlines haalt, je de administratie op orde hebt en op tijd hebt afgehandeld.

Ben jij de juiste persoon?
Als je je herkent in bovenstaand profiel, dan is die kans groot. Het zijn van een ervaren adviseur op gebied van Global Mobility is een voorwaarde. Je hebt bijvoorbeeld relevante HR ervaring opgedaan in een internationale omgeving en/of gewerkt hebt binnen een Global Mobility afdeling. Verder heb je in het verleden een relevante opleiding op bachelor of master niveau afgerond. Ben je goed in het anticiperen op de behoeftes van je klant en ben je van nature flexibel (ook in verband met het werken met verschillende tijdzones)? Kun je werken met verschillende klanten en verschillende taken tegelijkertijd? Spreek je vloeiend Engels, heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur nog een ander taal? Kun je goed zelfstandig werken en neem je graag verantwoordelijkheid over je eigen werk? Dan wordt het hoog tijd dat wij jou leren kennen.

Zijn wij voor jou de juiste organisatie?
Dat begint bij onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. Als je dan ook nog houdt van een internationale werkomgeving, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, dan zou dat zomaar kunnen. Werk je graag in een inspirerend kantoor dat gelegen is in het mooie stadje Hamont-Achel (25 minuten van Eindhoven, 40 minuten van Hasselt) in België? En zoek je een team dat gedreven is om resultaten te boeken, waar met respect samengewerkt wordt en waar wij graag met elkaar een borrel drinken en iets ondernemen? Dan zit je bij ons goed. Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij ons en met ons te werken? Kijk dan snel op: https://www.boxx-expat.com/working-at-boxx/

Wat bieden wij jou?
Een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen, waar je jouw ideeën kunt omzetten in kansen, waar deels vanuit thuis of op ons kantoor in Amsterdam werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Je salaris is marktconform en qua secundaire arbeidsvoorwaarden is het goed geregeld.

Enthousiast? Stuur ons je CV met motivatiebrief naar [email protected]

Vragen? Bel ons gerust op nummer: + 32 11 55 99 10.

Ben je recruiter? We nemen contact met je op als we je hulp nodig hebben. Op dit moment is dat niet het geval.

Apply online

Other Vacancies