icon careers

Vacancies

Stagiair(e) Immigratie

Volg jij een studie op hoger of universitair niveau en heb je affiniteit met het domein van recht en immigratie? Ben je daarnaast op zoek naar een leerzame en leuke (afstudeer)stage binnen een internationale omgeving? Dan is dit je kans!

Wij zoeken namelijk een Stagiair(e) Immigratie.

Tijdens jouw stage dompelen we je volledig onder in de wereld van het immigratieproces en stomen wij je klaar voor het échte beroepsleven! Je wordt ingezet om een bijdrage te leveren tijdens het immigratieproces voor werknemers van onze klanten, of zij nu naar Nederland of België komen of waar dan ook in de wereld gaan werken. Je zal een uitvoerende en ondersteunende rol hebben binnen de dagelijkse werking van ons immigratie team.

Samen met jouw (meer ervaren) collega’s bereid je immigratieaanvragen voor en ondersteun je bij  een goede begeleiding van het proces van begin tot eind. Je zet je eerste stappen op het gebied van adviseren van onze internationale klanten over de benodigde vergunning(en) en documenten, je verzamelt de documenten en bereidt de werkvergunningaanvraag voor. Je zal ondersteuning bieden bij het lezen en interpreteren van de wetgeving in voorbereiding tot gedegen adviezen. Daarbij werk je nauw samen met jouw collega’s van het immigratieteam.

Meer ervaren collega’s staan voor je klaar voor het beantwoorden van jouw vragen en voor begeleiding on the job!

Ben jij de juiste persoon?
Vind je internationaal en migratierecht de leukste onderdelen van jouw opleiding? Sta jij te popelen om hier meer over te leren en te kijken of dit het carrière pad voor jou is? Spreekt het internationale karakter en de wereld van expats je aan en ben je niet bang om in het Engels te communiceren? Lijkt het je leuk om ervaring op te doen waarbij je echt jezelf kan zijn en je talenten volledig kan ontwikkelen? Ben je ook nog ondernemend, nauwkeurig, klantgericht en ben je goed in het oplossen van vraagstukken? En ben je in het bezit van een geldig rijbewijs? Dan wordt het tijd om te reageren!

Zijn wij voor jou de juiste organisatie?
Dat begint bij onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. Als je dan ook nog houdt van een internationale werkomgeving, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, dan zou dat zomaar kunnen. Werk je graag in een inspirerend kantoor, net over de grens bij Valkenswaard? En zoek je een team dat gedreven is om resultaten te boeken, waar met respect samengewerkt wordt en waar wij graag met elkaar een borrel drinken en iets ondernemen? Dan zit je bij ons goed. Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij ons en met ons te werken? Kijk dan snel op: https://www.boxx-expat.com/team/.

Wat bieden wij jou?
Een omgeving waarin je veel kansen krijgt om te leren en waar je jouw passie voor Global Mobility en immigratierecht kan ontdekken. Een omgeving waar je geïnspireerd wordt, de nodige begeleiding krijgt en waar daarnaast tijd is voor een grapje en collegialiteit. Wij hebben ruimte voor een (afstudeer) stagiair(e) (periode in overleg). Uiteraard betalen wij een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast?
Stuur je CV met motivatiebrief naar [email protected] onder vermelding van “Stage Immigratie”.

Vragen? Bel Bianca Achten op +316-15 42 99 05.

Apply online

Other Vacancies