Senior Consultant Global Mobility Immigration

Ben jij een klantgerichte, communicatief vaardige en enthousiaste collega met passie voor en ervaring met Nederlandse én internationale immigratie wet- en regelgeving? En ben je op zoek naar een nieuwe job bij een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans! Wij zoeken namelijk een

Sr. Consultant Global Mobility Immigration. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het hele immigratieproces voor de werknemers van onze klanten, of zij nu naar Nederland komen of waar dan ook in de wereld gaan werken.

Je begeleidt het proces van begin tot eind. Je adviseert over de benodigde vergunning(en) en documenten, je verzamelt de documenten, je verzorgt de aanvraag en dient deze in. Je communiceert met de werknemer, de corporate klant en met de autoriteiten. Je houdt alle betrokkenen op de hoogte van het proces. Problemen los je op en hierin adviseer je de klant om de juist keuzes te maken.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor ons netwerk van lokale immigratiepartners in de landen waar onze klanten vergunningen nodig hebben. De lokale immigratiepartner doet de concrete aanvraag, maar jij begeleidt het proces en zorgt ervoor dat de aanvraag resulteert in de benodigde vergunning. Hierbij ben je de spil tussen klant, werknemer van de klant en onze partner en waar mogelijk hou je rekening met de wensen van de klant. Gedurende het verblijf in het buitenland hou je contact met de werknemer van onze klant en adviseer en acteer je bij veranderingen die invloed kunnen hebben op het recht om te mogen werken en/of verblijven in het betreffende land. Kindje geboren? Ook voor nieuwe leden van het gezin van de werknemer regel jij de juiste verblijfsdocumenten.

Je zorgt ervoor dat alles juist gebeurt, binnen de kaders van de wet en volgens de normen en standaarden van Boxx. Daarbij vergeet je je collega’s niet en schakel je met onze Tax en Assignment Management teams en adviseurs voor brede Global Mobility adviseren aan onze klanten. Een meer ervaren collega staat altijd voor je klaar voor het beantwoorden van jouw vragen en eventuele begeleiding.

Het is jouw verantwoordelijkheid om het hele proces zo transparant mogelijk te maken voor de klant. Kosten mogen niet als een verrassing komen en zijn daarbij altijd goed afgesproken met de klant. Je neemt hierin je verantwoording en je houdt je focus op kwaliteit, tijdslijnen en de klantbeleving. Je komt afspraken na, haalt deadlines, zorgt voor accurate facturatie en managet je werkzaamheden tot in de puntjes. Uiteraard hou je de ontwikkelingen in de immigratiewetgeving goed bij

Ben jij de juiste persoon? 

Als je je herkent in bovenstaand profiel, dan is die kans groot. Wanneer je beschikt over paar jaar relevante werkervaring en kennis op het gebied van Nederlandse immigratie processen en wet- en regelgeving, dan wordt de kans alleen maar groter. Ben je daarnaast minimaal 32 uur per week beschikbaar? Ben je communicatief sterk, pragmatisch en van nature nieuwsgierig naar ontwikkelingen op immigratie gebied? Ben je ook nog ondernemend, nauwkeurig, klantgericht en ben je goed in het oplossen van vraagstukken? Spreek je naast Nederlands ook Engels en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs? Dan wordt het tijd om te reageren!

Zijn wij voor jou de juiste organisatie? 

Dat begint bij onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. Als je dan ook nog houdt van een internationale werkomgeving, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, dan zou dat zomaar kunnen. Werk je graag in een inspirerend kantoor dat gelegen is in het mooie stadje Hamont-Achel (25 minuten van Eindhoven, 40 minuten van Hasselt)? En zoek je een team dat gedreven is om resultaten te boeken, waar met respect samengewerkt wordt en waar wij graag met elkaar een (virtuele) borrel drinken en iets ondernemen? Dan zit je bij ons goed. Ga naar Working At Boxx, als je een indruk wilt krijgen hoe het is om bij ons en met ons te werken.

Wat bieden wij jou? 

Een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen, waar je jouw ideeën kunt omzetten in kansen, waar deels vanuit thuis werken of op ons kantoor in Amsterdam werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Je salaris is marktconform en qua secundaire arbeidsvoorwaarden is het goed geregeld.

Enthousiast? Stuur je CV met motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel ons op het nummer +32 11 55 99 10.

Ben je recruiter? Wij laten je weten als wij jouw hulp nodig hebben, maar nu even niet.