Events

GlobalMobilityTalks: Hybride werken in de internationale werkomgeving

24 mei 2022 | 08:00 CEST

Naar aanleiding van het seminar begin april te Schiphol en de blijvende interesse rondom het onderwerp “Hybride werken in de internationale werkomgeving“, hebben we besloten dit ook aan te bieden voor onze contacten gevestigd in het zuiden van Nederland.

Op 24 mei 2022 ontvangen wij u graag vanaf 7:30u, aanvang programma 8:00u voor een ontbijtseminar waarin zal worden ingegaan op de ins en outs van hybride werken in een internationale werkomgeving. Dit event zal op het kantoor van Boxx global expat solutions te Heikant 1, 3930 Hamont-Achel, België (vlak over de Nederlandse grens bij Valkenswaard) plaatsvinden. 

Sprekers van Boxx global expat solutions, Pallas Advocaten en Montae & Partners delen hun ervaringen en inzichten rondom fiscaliteit, arbeidsrecht, sociale zekerheid & pensioen en over het hybride werken van uw internationale werknemers. Extra aandacht zal worden besteed aan de huidige “post-corona” samenleving en de krappe arbeidsmarkt. 

Denk aan vraagstukken als:

  • Thuiswerken in een ander land: wat moet worden geregeld in de
    arbeidsovereenkomst en welk recht is van toepassing?
  • Wat zijn de fiscale aspecten van thuiswerken over de grenzen heen en de gevolgen van het einde van verschillende tijdelijke regelingen op dit gebied?
  • In welk land dienen sociale premies afgedragen te worden?
  • Hoe wordt het pensioen van de betrokken werknemers geregeld?
  • Andere actualiteiten op het gebied van hybride werken over de grenzen heen.

Tijdens het sprekersgedeelte kunt u gebruik maken van een uitgebreid ontbijt, Daarna kunt u natuurlijk bijpraten en netwerken onder het genot van nog een hapje, koffie en thee.

Register