icon careers

Vacancies

Junior Consultant Tax Compliance

Wil jij je ontwikkelen in het opstellen van Nederlandse aangiften inkomstenbelasting? Dan is dit je kans! Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een Junior Consultant Tax Compliance die verder wil groeien in de dynamische wereld van Global Mobility.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en je te ontwikkelen. Waar je, door onze korte lijnen, jouw ideeën kan omzetten in kansen en daardoor bijdraagt aan de toekomst van Boxx. Waar deels vanuit huis werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Net als een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je work-life balance. We zijn trots op ons hechte Boxx team en organiseren daarom een wekelijkse borrel, teamuitjes en diverse activiteiten door het jaar heen.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Junior Consultant in ons Tax Compliance team houd je je voornamelijk bezig met het opstellen van Nederlandse aangiften Inkomstenbelasting en alle werkzaamheden die daarbij komen kijken. Je hebt contact met onze klanten en de werknemers van klanten om te zorgen dat je alle informatie compleet hebt om tijdig de aangifte(n) te kunnen afronden. Dat je de processen en de bijbehorende deadlines monitort en waar nodig tijdig actie onderneemt is voor jou vanzelfsprekend. Ook het tijdig en proactief informeren van de klant, de werknemer, de Belastingdienst en eventuele buitenlandse partners hoort bij deze functie. Je bent verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling van onder andere de aangifte(n) zodat deze tijdig en correct worden ingediend en opgevolgd. 

Verder help je jouw teamgenoten door samen het onderhanden werk regelmatig te bespreken en elkaar te helpen waar nodig. Daarnaast denk je proactief na over de communicatie met en dienstverlening aan de klant. Voor ons is het belangrijk dat de klant zich niet alleen goed geholpen voelt, maar ook gewaardeerd.

Ben jij de juiste persoon?
Je bent een klantgerichte en communicatief vaardig collega die zich graag verder wil ontwikkelen. Je volgt met grote interesse de ontwikkelingen van de Nederlandse fiscaliteit in grensoverschrijdende situaties. Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. 

Verder:

·         Heb je een afgeronde relevante fiscale economische opleiding op HBO of WO niveau;

·         Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal;

·         Ben je in bezit van rijbewijs B;

·         Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;

·         Kan je minimaal 50% op kantoor werken (Amsterdam en/of Achel), waarvan minimaal 1 dag per week in Achel.

Over Boxx
Boxx global expat solutions biedt een unieke Global Mobility-ervaring door middel van een volledig geïntegreerde dienstverlening aan bedrijven over de hele wereld. Wij bieden elk denkbaar type Global Mobility service aan, in elk land van de wereld.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.boxx-expat.com.

Enthousiast geworden?
Stuur je CV mét motivatiebrief naar [email protected].
Vragen? Bel ons op het nummer +31 6 15 42 99 05.

Apply online

Other Vacancies