icon careers

Vacancies

Senior Consultant Tax Compliance

Raak jij uitgedaagd door complexe vraagstukken met betrekking tot de Nederlandse inkomstenbelasting? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans!

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een Senior Consultant Tax Compliance.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en je te ontwikkelen. Waar je, door onze korte lijnen, jouw ideeën kan omzetten in kansen en daardoor bijdraagt aan de toekomst van Boxx. Waar deels vanuit huis werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Net als een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je work-life balance. We zijn trots op ons hechte Boxx team en organiseren daarom een wekelijkse borrel, teamuitjes en diverse activiteiten door het jaar heen.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Senior Consultant in ons Tax Compliance team ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de complexe Nederlandse aangiften Inkomstenbelasting en de eerste review van minder complexe aangiften. Je onderhoudt contact met onze klanten en de werknemers van klanten om te zorgen dat je alle informatie compleet hebt om aangiften(n) tijdig af te ronden. Je monitort de bijbehorende deadlines en onderneemt waar nodig tijdig actie. Dat je daarbij de klant, de werknemer, de Belastingdienst en eventuele buitenlandse partners proactief en tijdig op de hoogte brengt is voor jou vanzelfsprekend. Waar nodig zorg je voor de volledige administratieve afhandeling van o.a. de aangifte(n), zodat deze tijdig en volledig worden ingediend en opgevolgd. Daarbij hou je de budgetten voor de compliance werkzaamheden in het oog.

Samen met jouw teamgenoten bespreek je regelmatig het onderhanden werk en bied je ondersteuning waar nodig. Je bewaakt de kwaliteit van de werkzaamheden van het team. Daarnaast bewaak je de klantrelatie, denk je proactief na over de communicatie met en dienstverlening aan de klant. Voor ons is het belangrijk dat de klant zich niet alleen goed geholpen voelt, maar ook gewaardeerd.

Ben jij de juiste persoon?
Je bent een klantgerichte en communicatief vaardige collega die zich graag verder wil ontwikkelen. Je volgt met grote interesse de ontwikkelingen van de Nederlandse fiscaliteit in grensoverschrijdende situaties. Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. 

Verder:

  • Heb je een afgeronde relevante fiscale (economische) opleiding op HBO of WO niveau;
  • Heb je minimaal 5 jaar relevant ervaring in een rol binnen Tax Compliance;
  • Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal;
  • Ben je in bezit van rijbewijs B;
  • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Kan je minimaal 50% op kantoor werken (Amsterdam en/of Achel), waarvan minimaal 1 dag per week in Achel.

Over Boxx
Boxx global expat solutions biedt een unieke Global Mobility-ervaring door middel van een volledig geïntegreerde dienstverlening aan bedrijven over de hele wereld. Wij bieden elk denkbaar type Global Mobility service aan, in elk land van de wereld.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.boxx-expat.com.

Enthousiast geworden? Stuur je CV mét motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel ons op het nummer +31 6 15 42 99 05.

Apply online

Other Vacancies