icon careers

Vacancies

(Senior) Manager Global Mobility Tax (Nederland)

Word jij graag uitgedaagd met (complexe) advieszaken waarin jij je passie voor en ervaring met Nederlandse én internationale fiscale wet- en regelgeving kwijt kan? Wil jij werken in een team waar werken en gezelligheid hand in hand gaan? Dan is dit je kans! Wij zoeken een ondernemende en enthousiaste (Senior) Manager Global Mobility Tax die samen met het team wil meebouwen aan de groei en ontwikkeling van Boxx.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en je te ontwikkelen. Waar je, door onze korte lijnen, jouw ideeën kan omzetten in kansen en daardoor bijdraagt aan de toekomst van Boxx. Waar deels vanuit huis werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Net als een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je work-life balance. We hechten veel waarde aan ons hechte Boxx team en organiseren daarom een wekelijkse borrel, jaarlijkse teamuitjes en diverse activiteiten.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als (Senior) Manager in ons Tax team heb je een uitdagende combinatie van rollen als adviseur, accountmanager en leidinggevende.

Je adviseert onze klanten over grensoverschrijdende fiscale zaken op het vlak van de Nederlandse en internationale loon-, inkomstenbelasting, sociale zekerheid en payroll. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het op kwalitatief hoog niveau beheren en uitbouwen van de relaties met de klanten en werknemers. Daarnaast geef je proactief advies en signaleer je kansen en mogelijkheden om de klantrelatie verder uit te breiden. Samen met jouw collega Tax Managers geef je ook leiding aan het Tax team en ben je mede verantwoordelijk voor het halen van de team- en organisatiedoelen. Daarnaast begeleid je meer junior collega’s in hun werk en opleidingstraject.

Jouw team en directe collega’s kunnen op jou als manager bouwen: je luistert, coacht, motiveert en inspireert.

Je rapporteert aan de Practice Leader Tax en werkt ook nauw samen met je collega’s van Tax Compliance, Global Mobility Management & Design, Immigratie en met onze Global Coördinators. Verder heb je, waar nodig, ook contact met onze buitenlandse partners. Samen met onze Sales Manager draag je je steentje bij aan het werven van nieuwe klanten en bouw je (verder) aan een gedegen netwerk.

De processen binnen jouw team staan als een huis en klanten en hun werknemers worden volledig ontzorgd. Naast jouw fiscale rol vind je het leuk om mee te denken over én te werken aan de ontwikkeling en groei van Boxx.

Ben jij de juiste persoon?
Je bent een gedreven adviseur die pragmatische te werk gaat en van nature nieuwsgierig is naar ontwikkelingen op fiscaal gebied. Je bent communicatief vaardig en empathisch wat bijdraagt aan een prettige werksfeer in je team en aan een goede relatie met onze klanten. Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. 

Verder:

  • Heb je een afgeronde relevante fiscale economische of juridische opleiding op HBO of Master niveau;
  • Heb je ervaring als adviseur op gebied van Global Mobility Tax;
  • Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal;
  • Ben je in bezit van rijbewijs B;
  • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Kan je minimaal 50% op kantoor werken (Amsterdam en/of Achel), waarvan minimaal 1 dag per week in Achel

Over Boxx
Boxx global expat solutions biedt een unieke Global Mobility-ervaring door middel van een volledig geïntegreerde dienstverlening aan bedrijven over de hele wereld. Wij bieden elk denkbaar type Global Mobility service aan, in elk land van de wereld.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.boxx-expat.com

Enthousiast geworden?
Stuur je CV mét motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel ons op het nummer +31 6 15 42 99 05.

 

 

Apply online

Other Vacancies