icon careers

Vacancies

Stagiair – Belgian Tax

Volg je een opleiding in een Fiscale of Economische richting? Ben jij iemand met een grote interesse voor de Belgische fiscale wet- en regelgeving, maar denk je dat je jouw echte passie gaat vinden in de combinatie mensen, cijfers en (internationale) fiscale wetgeving? En ben je op zoek naar een leuke, leerzame tijd bij een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans, ons Belgian Tax Team staat voor jou klaar!

Wij hebben mogelijkheden voor een enthousiaste Stagiair(e).

Als Stagiair(e) bij Boxx global expat solutions werk volledig je mee in onze organisatie. Dit betekent dat je je bezighoudt met de werkzaamheden die wij op dagelijkse basis verrichten voor onze internationale cliënten. Dit kan zijn het opstellen van Belgische aangiften personenbelasting en belasting van niet-inwoners voor expats, het controleren van aanslagen, beantwoorden van vragen van de belastingadministratie of het schrijven van bezwaarschriften. Het Belgische belastingstelsel voor ingekomen belastingplichtigen en onderzoekers zal na jouw stage geen geheimen meer kennen voor jou. Je zet je eerste stappen op het gebied van adviseren van onze klanten over grensoverschrijdende fiscale zaken op het vlak van de Belgische en internationale fiscaliteit. Daarnaast kom je in aanraking met aspecten rondom de internationale sociale zekerheid en internationale payroll.

Ben jij de juiste persoon?
Vind je inkomstenbelasting, sociale zekerheid en internationaal belastingrecht de meest boeiende aspecten van jouw opleiding? Vind je het leuk om met belasting bezig te zijn, maar vooral ook met mensen? Spreekt het internationale je aan en zie je een uitdaging om in de Engelse taal te adviseren? Lijkt het je leuk om ervaring op te doen in een jong dynamisch team? Dan is de kans groot dat wij jou zoeken!

Ben je ondernemend en van nature nieuwsgierig naar ontwikkelingen op fiscaal gebied? Wil je werken aan de verdere ontwikkeling van je communicatie skills en klanggerichtheid in een leuke, vlotte en respectvolle omgeving? Dan wordt het tijd om te reageren!

Zijn wij voor jou de juiste organisatie?
Dat begint bij onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. Als je daarnaast ook nog eens houdt van een internationale werkomgeving waarin hard werken hand in hand gaat met plezier, dan zou dit weleens de perfecte match kunnen zijn.

Ons inspirerend kantoor is gevestigd in Achel, dicht bij de Nederlandse grens. Je vindt er een team dat gedreven is om resultaten te behalen, waar met respect wordt samengewerkt, werkervaring wordt gedeeld en waar we graag samen een glaasje drinken en activiteiten ondernemen. Lijkt dat voor jou de ideale werkomgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om een indruk te krijgen van hoe het is om bij ons en met ons te werken, kan je een kijkje nemen op: https://www.boxx-expat.com/team/.

Wat bieden wij jou?
Een omgeving waarin je veel kansen krijgt om te leren en waar je jouw passie voor Belgische inkomstenbelasting, grensoverschrijdende tewerkstelling maar ook sociale zekerheid kan ontdekken.

Een omgeving waar je geïnspireerd wordt, de nodige begeleiding krijgt en waar daarnaast tijd is voor een grapje en collegialiteit. Wij hebben ruimte voor een stagiair(e) (periode in overleg). Uiteraard betalen wij een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast?
Stuur je CV met motivatiebrief naar [email protected] onder vermelding van “Stage”.

Vragen? Contacteer Ruth De Baere ([email protected] / +32 477 77 69 63)  of Els Van Ham ([email protected] / +32 478 99 26 62).

Apply online

Other Vacancies