icon careers

Vacancies

Global Mobility Coördinator

Haal jij energie uit een internationale coördinerende rol en hou jij met gemak veel ballen hoog?

Ben jij op zoek naar een uitdagende job binnen een ondernemende organisatie in een dynamische, internationale omgeving? Dan is dit je kans!

Boxx zoekt een Global Mobility Coördinator voor 32-40 uur per week.

Als global mobility coördinator ben jij de spil in de verschillende Boxx klantenteams. Je bent de link tussen jouw collega’s, de Boxx specialisten, jouw klanten die werknemers wereldwijd tewerk stellen, de internationale werknemers zelf en onze lokale partnerkantoren in het buitenland.

Door jouw internationale coördinatie van verschillende global mobility services op gebied van tax, immigration, relocation en assignment management, zijn jouw klanten en internationale werknemers tevreden. En lever je een rechtstreekse bijdrage aan het Boxx resultaat.

Hoewel geen werkdag hetzelfde is, kan je een dag als volgt samenvatten:

 • Je coördineert een klant(aan)vraag, legt contact met de desbetreffende internationale werknemer en zorgt ervoor dat de services binnen de klantafspraken worden uitgevoerd door jouw Boxx collega’s, dan wel door onze lokale partnerkantoren in het buitenland;
 • Je coördineert diverse buitenlandse belastingaangiftes van expats en business travelers en spart met onze partnerkantoren in het buitenland over de status en benodigde informatie zodat de aangifte door onze partner kan worden opgemaakt en ingediend;
 • Je assisteert het Boxx immigratie team met de opstart van een immigratieaanvraag door het opvragen van documenten en persoonlijke informatie bij de expat;
 • Je bewaakt deadlines, signaleert deze bij de klant en de Boxx specialist en handelt hier vervolgens naar;
 • Je stemt de verwachtingen van de internationale werknemer, de klant en de Boxx collega’s op elkaar af;
 • Je koopt diverse global mobility services in bij onze internationale partnerkantoren, volgt de uitvoering ervan op en zorgt voor de administratieve verwerking van de services in het ERP systeem;
 • Je draagt zorgt voor de administratieve opstart en verwerking van nieuwe klantaanvragen in ons ERP systeem en houdt alle klantendata up-to-date;
 • Je verzorgt rapportages voor management en de verschillende Boxx disciplines;
 • Je beoordeelt facturen van de (door jouw) ingekochte services en zorgt ervoor dat services correct aan onze klanten worden gefactureerd.

Wie zoeken wij?
Spreekt de rol van Global Mobility Coördinator jou aan, dan beschik je zeker over:

 • Een afgeronde BA opleiding (of gelijkwaardige werkervaring) en minimaal 2 jaar werkervaring in een coördinerende of projectmatige rol.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands, zowel mondeling als geschreven;
 • Het vermogen om veel ballen tegelijk hoog te houden en het overzicht te bewaren. Multitasking staat, met andere woorden, op je lijf geschreven;
 • Een aan- en doorpak mentaliteit. Korte taken met een hoge doorloopsnelheid geven je energie en je bent in staat om deze snel en secuur af te handelen.

Om het totaalplaatje volledig te maken, zijn volgende vaardigheden een groot pluspunt:

 • Ervaring als (account) coördinator in de global mobility sector;
 • Kennis van de basisprincipes van global mobility, belastingen en immigratie;
 • Sterke kennis van en handigheid met MS Office en ERP systemen;
 • Commerciële mindset, flexibele ingesteldheid en pro-actieve houding;
 • Kritische blik en oog voor detail.

Zijn wij voor jou de juiste organisatie?
Dat begint met onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions & Energetic Teamwork. Als je dan ook nog houdt van een internationale en dynamische consultancy werkomgeving, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, dan zoeken wij jou.

Werk je graag in een inspirerend kantoor dat gelegen is in het mooie stadje Hamont-Achel (20 minuten van Eindhoven, 30 minuten van Hasselt)? En zoek je een team dat gedreven is om resultaten te boeken, waar met respect samengewerkt wordt en waar wij graag met elkaar een (virtuele) borrel drinken en na de pandemie iets ondernemen? Dan zit je bij ons goed.

Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij ons en met ons te werken? Kijk dan snel op: https://www.boxx-expat.com/working-at-boxx/.

Wat bieden wij jou?
Een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en waar je jouw ideeën kunt omzetten in kansen. Je salaris is marktconform en qua secundaire arbeidsvoorwaarden is het goed geregeld, waaronder een bedrijfswagen, laptop, gsm, flexibele werktijden, etc.

Zodra het weer kan, ruilen we onze online borrels en events weer in voor de ouderwetse borrel op kantoor en de events op locatie.

Enthousiast? stuur je CV met motivatiebrief, beide in het Engels, ter attentie van Karen Rosvelds naar [email protected]

Ben je recruiter? Wij laten je weten als wij jouw hulp nodig hebben, maar nu even niet.

Apply online

Other Vacancies