icon careers

Vacancies

Global Mobility Coördinator

Haal jij energie uit een internationaal administratief coördinerende rol en staat multitasking je op het lijf geschreven? Wil jij werken in een team met ondernemende collega’s in de dynamische wereld van Global Mobility? Dan is dit je kans! Voor onze Global Mobility Coördination afdeling (GMC) zoeken wij een Global Mobility Coördinator met een passie voor data administratie.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en je te ontwikkelen. Waar je, door onze korte lijnen, jouw ideeën kan omzetten in kansen en daardoor bijdraagt aan de toekomst van Boxx. Waar een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend zijn.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je work-life balance. We hechten veel waarde aan ons hechte Boxx team en organiseren daarom een wekelijkse borrel, jaarlijkse teamuitjes en diverse activiteiten.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Global Mobility Coördinator ben jij de spil in de verschillende klantenteams binnen Boxx en de drijvende kracht achter de data kwaliteit binnen het GMC team. Je bent de link tussen jouw collega’s, de Boxx specialisten, onze klanten, werknemers van onze klanten die wereldwijd tewerkgesteld worden en onze lokale partnerkantoren in het buitenland.

Je draagt zorg voor de administratieve opstart, verwerking en afhandeling van klantvragen en houdt alle klantendata up-to-date.

Tevens verzorg je data analyses en rapportages voor de verschillende interne afdelingen, het management en onze klanten. Je neemt de verantwoordelijkheid om de processen en de bijbehorende deadlines te monitoren en waar nodig tijdig actie te ondernemen. Op basis van jouw ontwikkeling en interesse zullen deze taken op termijn uitgebreid worden met andere taken binnen de GMC afdeling.

Je kan hierbij denken aan:

  • Het inkopen van diverse Global Mobility diensten bij onze internationale partnerkantoren. Je volgt hiervan de uitvoering op en zorgt voor een correcte administratieve verwerking. De facturen voor deze ingekochte diensten worden door jou gecontroleerd en op correcte wijze gefactureerd aan onze klanten;
  • Het coördineren van een klantaanvraag en zorgen dat deze binnen de geldende klantafspraak wordt uitgevoerd;
  • Het coördineren van diverse buitenlandse belastingaangiftes van expats en business travellers;
  • Het assisteren van het Boxx Immigratie team met de opstart van een immigratieaanvraag.

Je onderhoudt hiervoor contacten met onze klant, de desbetreffende internationale werknemer en onze partnerkantoren.

Ben jij de juiste persoon?
Je hebt het talent om veel ballen in de lucht te houden en je weet daarbij goed overzicht te houden. Korte taken met een hoge doorloopsnelheid geven je energie en je bent in staat om deze snel en secuur af te handelen. Je beschikt over sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en bent dienstverlenend ingesteld. Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork.

Verder:

  • Heb je een relevante (BA) opleiding afgerond op minimaal Bachelor niveau;
  • Heb je een passie voor data en administratie;
  • Beschik je over kennis van de basisprincipes van Global Mobility;
  • Heb je een bovengemiddeld ontwikkelde vaardigheid in Excel, kennis van Sharepoint en CRM en ERP systemen. Kennis van PowerBI is een pluspunt;
  • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar waarvan minimaal 50% op ons kantoor in Achel.

Ontbreekt bovenstaande ervaring maar kan jij ons overtuigen van jouw kwaliteiten in data administratie, dan nodig we je ook uit om te solliciteren!

Over Boxx
Boxx global expat solutions biedt een unieke Global Mobility-ervaring door middel van een volledig geïntegreerde dienstverlening aan bedrijven over de hele wereld. Wij bieden elk denkbaar type Global Mobility service aan, in elk land van de wereld. Voor meer informatie verwijzen wij naar www.boxx-expat.com.

Enthousiast geworden? Stuur je CV mét motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel ons op het nummer +31 6 15 42 99 05.

Apply online

Other Vacancies