icon careers

Vacancies

Consultant Global Mobility Payroll

Raak jij uitgedaagd van afwisselende werkzaamheden in het internationale payroll werkveld? Ben je goed met cijfers maar onderhoud je ook graag contact met klanten? 

Wij zoeken een Consultant Global Mobility Payroll voor 24 uur per week die de uitdaging van de maandelijkse payroll met ons aandurft en wil meebouwen aan de uitbreiding van onze dienstverlening en afdeling.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en je te ontwikkelen. Waar je, door onze korte lijnen, jouw ideeën kan omzetten in kansen en daardoor bijdraagt aan de toekomst van Boxx. Waar deels vanuit huis werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Net als een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben veel aandacht voor jou persoonlijk, je ontwikkeling en je work-life balance. We hechten veel waarde aan ons fijne Boxx team en organiseren daarom een wekelijkse borrel, jaarlijkse teamuitjes en diverse activiteiten.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de Nederlandse payroll voor de vaak grensoverschrijdende werknemers van onze klanten. Je bent bekend met zaken als de 30%-regeling, hypothetische belasting en het juist wel of niet sociaal verzekerd zijn in Nederland. Je communiceert hierover met onze klanten en bent het eerste aanspreekpunt voor payroll zaken.

Naast de Nederlandse payroll coördineer je ook de payroll in verschillende landen. Je houdt hierbij nauw contact met onze buitenlandse payroll partners en bent het aanspreekpunt van de klant voor de payroll in verschillende landen. Eveneens zorg je ervoor dat de buitenlandse payroll juist verwerkt wordt in de Nederlandse payroll. Het bijhouden van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied is voor jou vanzelfsprekend.

Je werkt nauw samen met je collega’s van onze Tax afdeling. Je bewaakt de klantrelatie, zorgt ervoor dat deadlines gehaald worden en denkt proactief na over de communicatie met en dienstverlening aan de klant. Voor ons is het belangrijk dat de klant zich niet alleen goed geholpen en gewaardeerd voelt, maar ook dat de klant wordt ontzorgd. Werkend in een hecht team, staat er altijd een collega klaar om met je te sparren of samen de juiste oplossing te vinden.

Ben jij de juiste persoon?
Je bent een relatiebeheerder die met zijn dienstverlenende houding oplossingsgericht te werk gaat. Je bent communicatief vaardig en -bewust, wat bijdraagt aan een goede relatie met onze klanten. Je overziet het grote geheel, maar hebt ook oog voor detail en werkt secuur. Je herkent jezelf in onze kernwaarden; Human ApproachResourceful QualityIntegrated Solutions en Energetic Teamwork.

Verder:

  • Is aantoonbare kennis en/of ervaring op fiscaal/economisch of payroll gebied een grote pré;
  • Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal;
  • Ben je in bezit van rijbewijs B;
  • Ben je 24 uur per week beschikbaar, bij voorkeur op dinsdag, woensdag en donderdag;
  • Zijn er mogelijkheden tot hybride werken waarbij je minimaal 50% op ons kantoor in Achel werkt.

Ontbreekt bovenstaande ervaring maar kan jij ons overtuigen met je grote affiniteit voor internationale payroll, dan nodig we je ook uit om te solliciteren!

Over Boxx
Boxx global expat solutions biedt een unieke Global Mobility-ervaring door middel van volledig geïntegreerde dienstverlening aan internationale bedrijven over de hele wereld. Wij bieden elk denkbaar type Global Mobility service, in elk land van de wereld. Onze Global Mobility-diensten omvatten onder andere:

  • Immigratie
  • HR / Global Mobility advisering
  • Assignment management en coördinatie
  • Belasting, sociale zekerheid en payroll
  • Interim oplossingen

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.boxx-expat.com.

Enthousiast geworden? Stuur je CV mét motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel ons op het nummer +31 6 15 42 99 05

Apply online

Other Vacancies