icon careers

Vacancies

Senior Consultant Global Mobility Immigration  

Wil jij aan de slag in een job waar jij je passie voor de Nederlandse of Belgische én internationale immigratie wet- en regelgeving in kwijt kan? Werk jij graag met ondernemende collega’s samen in de dynamische wereld van de Global Mobility dienstverlening? Dan is dit je kans! Ter uitbreiding van ons enthousiaste Immigratie team zoeken wij een Senior Consultant Global Mobility Immigration   

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en je te ontwikkelen. Waar je, door onze korte lijnen, jouw ideeën kan omzetten in kansen en daardoor bijdraagt aan de toekomst van Boxx. Waar deels vanuit huis werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Net als een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je work-life balance. We hechten veel waarde aan ons hechte Boxx team en organiseren daarom een wekelijkse borrel, jaarlijkse teamuitjes en diverse activiteiten.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Senior Consultant Global Mobility Immigration ben je verantwoordelijk voor het hele immigratieproces voor de werknemers van onze klanten.

Het proces wordt van begin tot eind begeleid door jou wat resulteert in de benodigde vergunning. Je adviseert over de benodigde vergunning(en) en documenten en zorgt voor een tijdige beschikbaarheid van deze documenten. Aanvragen voor Nederlandse of Belgische (afhankelijk van jouw expertise) vergunningen verzorg je en dien je in. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor ons netwerk van lokale immigratiepartners in de landen waar onze klanten vergunningen nodig hebben. De lokale immigratiepartner doet de concrete aanvraag.

Je bent de spil tussen klant, werknemer van de klant en onze partner. Je communiceert met hen en de autoriteiten en houdt waar mogelijk rekening met de wensen van de klant. Je houdt alle betrokkenen op de hoogte van het proces. Gedurende het verblijf in het buitenland hou je ook contact met de werknemer van onze klant en adviseer en acteer je bij veranderingen die invloed kunnen hebben op het recht om te mogen werken en/of verblijven in het betreffende land. Kindje geboren? Ook voor nieuwe leden van het gezin van de werknemer regel jij de juiste verblijfsdocumenten.

Je zorgt ervoor dat alles juist gebeurt, binnen de kaders van de wet en volgens de normen en standaarden van Boxx. Het is jouw verantwoordelijkheid om het hele proces zo transparant mogelijk te maken voor de klant. Kosten mogen niet als een verrassing komen en zijn daarbij altijd goed afgesproken met de klant. Je houdt hierbij je focus op kwaliteit, tijdslijnen en de klantbeleving

Je werkt nauw samen met onze Tax en Assignment Management teams en adviseurs voor brede Global Mobility adviseren aan onze klanten. Als Senior Consultant help en begeleid je ook meer junior collega’s en doe je eerste review van hun werkzaamheden.

Ben jij de juiste persoon?
Je bent een klantgerichte en communicatief vaardige collega die van nature nieuwsgierig is naar de ontwikkelingen op immigratie gebied. Je managet je eigen werkzaamheden tot in de puntjes, komt afspraken na en deadlines halen is voor jou geen probleem. Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. 

Verder:

  • Beschik je over een aantal jaar relevante werkervaring en kennis op het gebied van Nederlandse of Belgische immigratie processen en wet- en regelgeving
  • Heb je een afgeronde relevante juridische opleiding op HBO of WO niveau;
  • Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal;
  • Ben je in bezit van rijbewijs B;
  • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Kan je minimaal 50% op kantoor werken (Amsterdam en/of Achel), waarvan minimaal 1 dag per week in Achel

Over Boxx
Boxx global expat solutions biedt een unieke Global Mobility-ervaring door middel van een volledig geïntegreerde dienstverlening aan bedrijven over de hele wereld. Wij bieden elk denkbaar type Global Mobility service aan, in elk land van de wereld.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.boxx-expat.com.

Enthousiast geworden? Stuur je CV mét motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel ons op het nummer +31 6 15 42 99 05.

 

Apply online

Other Vacancies