icon careers

Vacancies

(Senior) Consultant Global Mobility Tax

Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagende adviesvraagstukken op het gebied van Nederlandse én internationale fiscale wet- en regelgeving? Wil jij werken bij een ondernemende organisatie en in een team waar werken gepaard gaat met gezelligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een (Senior) Consultant Global Mobility Tax.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en je te ontwikkelen. Waar je, door onze korte lijnen, jouw ideeën kan omzetten in kansen en daardoor bijdraagt aan de toekomst van Boxx. Waar deels vanuit huis werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Net als een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je work-life balance. We zijn trots op ons hechte Boxx team en organiseren daarom een wekelijkse borrel, teamuitjes en diverse activiteiten door het jaar heen.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als (Senior) Consultant in ons Tax Advies team adviseer je klanten voornamelijk over grensoverschrijdende fiscale zaken op het vlak van de Nederlandse én internationale loonbelasting, inkomstenbelasting, sociale zekerheid en payroll. Je denkt mee met en adviseert proactief de klant en werknemers over (expat) regelingen, tax policies en toepassing van belastingverdragen. Tevens beheer je een aantal klanten en ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van deze relaties. Samen met het team draag je bij aan het halen van de team- en organisatiedoelen. Je bent medeverantwoordelijk voor de begeleiding van junior collega’s die bij jou kunnen aankloppen met hun vragen.

Je rapporteert aan één van de (Senior) Managers Tax Advies en werkt ook nauw samen met je collega’s van Tax Compliance, Global Mobility Management & Design, Immigratie en met onze Global Coördinators.

Je neemt de verantwoordelijkheid om de processen en de bijbehorende deadlines te monitoren en waar nodig tijdig actie te ondernemen. Dat je daarbij de klant, de werknemer en eventuele buitenlandse Boxx partners proactief en tijdig op de hoogte brengt en houdt, spreekt voor zich. Je bent ondernemend en weet goed een balans aan te brengen in de werkzaamheden die je voor de klanten uitvoert en het Boxx belang.

Ben jij de juiste persoon?
Je bent een gedreven adviseur die graag zijn tanden zet in (complexe) vraagstukken. Het is voor jou als vanzelfsprekend om de ontwikkelingen op fiscaal gebied bij te houden. Je bent communicatief vaardig en empathisch, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer in het team en aan een goede relatie met onze klanten. Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. 

Verder:

  • Heb je een afgeronde relevante fiscale economische of juridische opleiding op HBO of WO niveau;
  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur op gebied van Global Mobility Tax;
  • Naast het Nederlands beheers je ook de Engelse taal;
  • Ben je in bezit van rijbewijs B;
  • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Kan je minimaal 50% op kantoor werken (Amsterdam en/of Achel), waarvan minimaal 1 dag per week in Achel.

Over Boxx
Boxx global expat solutions biedt een unieke Global Mobility-ervaring door middel van een volledig geïntegreerde dienstverlening aan bedrijven over de hele wereld. Wij bieden elk denkbaar type Global Mobility service aan, in elk land van de wereld.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.boxx-expat.com.

Enthousiast geworden? Stuur je CV mét motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel ons op het nummer +31 6 15 42 99 05.

 

Apply online

Other Vacancies