icon careers

Vacancies

Stagiair(e) of Werkstudent(e) HBO / WO Fiscaal  

Volg je een HBO of WO opleiding in een Fiscale of Economische richting? Ben jij iemand met een grote interesse voor de Nederlandse fiscale wet- en regelgeving, maar denk je dat je jouw echte passie gaat vinden in de combinatie mensen, cijfers en (internationale) fiscale wetgeving? En ben je op zoek naar een leuke, leerzame tijd bij een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans, ons Global Mobility Tax-team staat voor jou klaar!

Wij hebben mogelijkheden voor een enthousiaste Stagiair(e) of Werkstudent(e) HBO / WO Fiscaal  

Als Stagiair(e) of Werkstudent(e) bij Boxx global expat solutions werk je mee in onze organisatie. Dit betekent dat je je bezighoudt met de werkzaamheden die wij op dagelijkse basis verrichten voor onze internationale cliënten. Dit kan zijn het opstellen van Nederlandse aangiften inkomstenbelasting voor expats, het controleren van aanslagen, beantwoorden van vragenbrieven van de belastingdienst of het schrijven van bezwaarschriften. Ook de 30%-regeling en hoe je deze aanvraagt zal na jouw stage geen geheimen meer kennen voor jou. Je zet je eerste stappen op het gebied van adviseren van onze klanten over grensoverschrijdende fiscale zaken op het vlak van de Nederlandse en internationale loon- en inkomstenbelasting. Daarnaast kom je in aanraking met aspecten rondom de internationale sociale verzekeringen en internationale payroll.

Ben jij de juiste persoon?
Vind je inkomstenbelasting, sociale zekerheid en internationaal recht de leukste aspecten van jouw opleiding? Vind je het leuk om met belasting bezig te zijn, maar vooral ook met mensen? Spreekt het internationale je aan en ben je niet bang om af en toe iets in het Engels te doen? Lijkt het je leuk om ervaring op te doen in een jong dynamisch team? Dan is de kans groot dat wij jouw zoeken! Ben je communicatief sterk, pragmatisch en van nature nieuwsgierig naar ontwikkelingen op fiscaal gebied? Ben je ook nog ondernemend, nauwkeurig, klantgericht en ben je goed in het oplossen van vraagstukken? En ben je in het bezit van een geldig rijbewijs? Dan wordt het tijd om te reageren!

Zijn wij voor jou de juiste organisatie?
Dat begint bij onze kernwaarden, waar je je natuurlijk in herkent: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. Als je dan ook nog houdt van een internationale werkomgeving, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, dan zou dat zomaar kunnen. Werk je graag in een inspirerend kantoor, net over de grens in Valkenswaard? En zoek je een team dat gedreven is om resultaten te boeken, waar met respect samengewerkt wordt en waar wij graag met elkaar een (virtuele) borrel drinken en iets ondernemen? Dan zit je bij ons goed. Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij ons en met ons te werken? Kijk dan snel op: https://www.boxx-expat.com/team/.

Wat bieden wij jou?
Een omgeving waarin je veel kansen krijgt om te leren en waar je jouw passie voor Global Mobility Tax kan ontdekken. Een omgeving waar je geïnspireerd wordt, de nodige begeleiding krijgt en waar daarnaast tijd is voor een grapje en collegialiteit. Wij hebben ruimte voor een HBO (scriptie) stagiair(e) en voor een WO (scriptie) stagiair(e) of werkstudent(e) (periode in overleg). Uiteraard betalen wij een marktconforme stage of werkstudent-vergoeding.

Enthousiast?
Stuur je CV met motivatiebrief naar [email protected] onder vermelding van “Stage” of “Werkstudent”.

Vragen? Bel Bianca Achten op 06-15 42 99 05.

Apply online

Other Vacancies