icon careers

Vacancies

Medewerker Invoicing (24-32 uur per week)

Heb jij een passie voor facturatie werkzaamheden en ben jij een kei in het organiseren en op orde houden van de administratie? Wil jij graag werken bij een ondernemende organisatie in een internationale omgeving? Dan is dit je kans!

Voor ons Finance team zoeken wij een Medewerker Invoicing (24-32 uur per week).

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je werk te doen en je te ontwikkelen. Waar je, door onze korte lijnen, jouw ideeën kan omzetten in kansen en daardoor bijdraagt aan de toekomst van Boxx. Waar deels vanuit huis werken een vanzelfsprekende mogelijkheid is. Net als een marktconform salaris én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je work-life balance. We zijn trots op ons hechte Boxx team en organiseren daarom een wekelijkse borrel, teamuitjes en diverse activiteiten door het jaar heen.

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als medewerker invoicing ben je medeverantwoordelijk voor het maandelijkse facturatieproces. Je draagt zorg voor een tijdige informatieverwerking in de projectadministratie zodat de geleverde diensten correct en volledig aan onze klanten gefactureerd worden. Je kan hierbij denken aan controle van de urenregistraties, coderen en verwerken van inkoopfacturen en het opstellen van factuurspecificaties. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen Tax, Global Mobility Management & Design, Immigration en met onze Global Coördinators. Verder heb je, waar nodig, contact met onze buitenlandse partners. Tevens verzorg je analyses en rapportages ten behoeve van de interne afdelingen en het management.

Binnen de Finance afdeling is er een nauwe samenwerking waarbij de halen van de maandelijkse deadlines een teaminspanning is. Collega’s kunnen bouwen op jouw nauwkeurigheid en flexibiliteit. Tevens lever je een actieve bijdragen aan continue procesverbeteringen.

Ben jij de juiste persoon?
Je hebt een goed gevoel voor cijfers en je gaat met veel nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel te werk. Je bent een energiek persoon die weet van doorpakken. Met een gezonde dosis logisch nadenken kom jij heel ver. Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Human Approach, Resourceful Quality, Integrated Solutions en Energetic Teamwork. 

Verder:

  • Heb je een afgeronde relevante MBO (NL) of Bachelor (BE) opleiding;
  • Heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in de administratie;
  • Heb je ervaring met ERP systemen, bij voorkeur AFAS;
  • Heb je ervaring met MS Office, met name Excel;
  • Beheers je het Nederlands en ook de Engelse taal;
  • Ben je in bezit van eigen vervoer.

Ontbreekt bovenstaande ervaring maar kan jij ons overtuigen van jouw kwaliteiten, dan nodigen we je ook uit om te solliciteren!

Over Boxx
Boxx global expat solutions biedt een unieke Global Mobility-ervaring door middel van een volledig geïntegreerde dienstverlening aan bedrijven over de hele wereld. Wij bieden elk denkbaar type Global Mobility service aan, in elk land van de wereld. Voor meer informatie verwijzen wij naar www.boxx-expat.com.

Enthousiast geworden? Stuur je CV mét motivatiebrief naar [email protected].

Vragen? Bel ons op het nummer +31 6 15 42 99 05.

Apply online

Other Vacancies